ERZURUM / NARMAN - Narman Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

Tarih sahnesinde geçmişten günümüze ülkemiz üzerine oynanan oyunlara rağmen bağımsızlık ve egemenlik yolunda milletçe ödediğimiz bedeller, Türk istiklalinin ilelebet payidar kalmasını sağlamıştır. Bugünün ve yarının gençleri kendilerine emanet edilen aziz  vatanı canları pahasına koruyup savunmakta  asla tereddüt etmeyeceklerdir. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve İstiklâl Savaşımızın şehit ve gazileri olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, cehaletin karanlığını ilmin ışığıyla aydınlatacağına inandığımız siz değerli gençlerimizin ve milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, 19 Mayıs 1919'un 103.yıl dönümü kutlu olsun.

May

OKUL MÜDÜRÜMÜZ SN.YILMAZ CENGİZ VE MÜDÜR YARDIMCIMIZ FATIMA AKSAKAL, DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN" İMAM HATİP OKULLARI BAŞARILI ÖRNEKLER SERGİSİ" BİLGİLENDİRME TOPLANTISINA İŞTİRAK ETTİLER. ZOOM ÜZERİNDEN YAPILAN TOPLANTIDA İMAM HATİP OKULLARINA AİT BAŞARILI ÖRNEKLER SERGİSİ 2022 EĞİTİM TANITIMI YAPILDI.

May

Okulumuz öğrencilerine ERBAP kapsamında ortaöğretim öğrencilerinin insani değerlere sahip olma düzeylerinin belirlenmesi ve çeşitli değişkenler açısından incelenmesine yönelik "İnsani Değerler Ölçeği" uygulandı.

Nis

RAMAZAN MUKABELELERİ, MESLEK DERSLERİ UYGULAMA MESCİDLERİMİZDE HAFIZ ÖĞRENCİLERİMİZİN KIRAATLERİYLE YAPILIYOR.

Nis

12-B SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZDEN LEYLA AYDEMİR İLE 11-A SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZDEN MERVE NUR AKDAŞ'IN RAMAZAN AYI ADLI PANO ÇALIŞMASI SERGİLENDİ.

Haz

Okul müdür ve müdür yardımcılarımız pandemi süreci kurallarına uygun olarak, Ramazan ayında öğrencilerimizi ziyaret ederek, hem deneme kitapçıklarını verdiler hem de çalışmalarının nasıl olduğu konusunda hasbihal ettiler. Moral ve motivasyon çalışması yaptılar. Öğrencilerin tatil değil de uzaktan eğitim sürecinde olduğu ve çalışmalarının bu yönde 19 Haziran'a kadar devam etmesi gerektiği vurgulandı. Bu ziyaretlerin öğrencilerimize moral ve motivasyon açısından faydalı olduğu görüldü.

Ara

Aralık ayı yögep toplantımızın konusu '' Bir eğitimci olarak Hz. Muhammed (s.a.v)'in insanlarla iletişimi, sosyal ilişkileri, eğitim yaklaşımı, eğitimdeki temel ilke ve metotları ile yönetim anlayışı ve uygulamaları'' idi. Peygamber Efendimiz (s.a.v)' in eğiticiliğinde metot olarak tedriciliği ele alması ve konuşmalarını herkesin anlayacağı sadelikte yapması ve eğitime verdiği değer olarak da bedir harbinde esir alınan insanların 10 kişiye okuma-yazma öğretmesi karşılığında salıverilmesi ve mescidinin sufhasını ilk yatılı mektep yapması konuları eğitime verdiği değer olarak konuşuldu. Konuyla ilgili istişareler yapıldı.